Yalova Çınarcık’ta 4.1 büyüklüğünde korkutan deprem!

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul dahil çevre illerden hissedildi.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da da hissedilen Marmara Denizi’ndeki 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından resmi X sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
İstanbul ve çevre illerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem, vatandaşları adeta sokağa döktü.

Çevre illerden de hissedildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından verilen bilgiye göre deprem, Yalova’nın Çınarcık ilçesinde saat 23.53’te Marmara Denizi açıklarında 4,1 büyüklüğünde yaşandı. Depremin derinliği 11.18 km olarak verildi. Depremin ardından herhangi bir can veya mal kaybına dair açıklama yapılmadı.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da da hissedilen Marmara Denizi’ndeki 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından resmi X sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Paylaşımında ekiplerin saha tarama çalışmalarına başladığını belirten Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

Marmara Denizi Yalova Çınarcık açıklarında 4,1 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır.

Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. 

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

UEFA’nın Skandal kararına MHP’den TFF’ye çağrı: Hollanda maçına çıkmayın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA’nın Merih Demiral’a verdiği cezayı eleştirerek “Merih evladımızın ve bütün …

Bir Cevap Yazın