Bu bir kaza değil, Reisi’ye doğrudan yapılan suikasttır

Aziz Dağtekin yazdı

Siyonist ve Evanjelist akıl bölgemizde bilhassa Otadoğu’da huzur ve sükunet istemiyor. Yıllardır vesayetçi güç olarak PKK’yı Türkiye’ye musallat eden, onları eğitip donatan hatta finanse eden şeytani akılın dün de İran Cumhurbaşkanı Reisi’ye suikast düzenlediği yönünde ciddi iddialar var.

Suikast diyorum çünkü bunun başka izahatı yoktur. Bu suikast bize merhum Muhsin Yazıcıoğlu’na yapılan helikopter kaza kırımını hatırlatıyor. Aynı şeytani akıl tarafından, keza aynı eski bir helikopter vakasının oluş şekli bu gerçeği daha fazla saklamıyor. Gerçi helikopterin eski model olması çok önemli değil. Reisi’yi ikna edip helikopterle gidelim, havadan gidelim denilmesi ayrı bir soru işareti. Hava şartlarına rağmen Reisi’yi helikopterle götürmek de bir suikast girişimidir. Reisi’nin önemli noktalarından biri, Hamaney’den sonra İran dini lideri olabileceğiydi. Bu gerçekler ışığında Türk asıllı olan İbrahim Reisi’nin kaza kırım öncesi İsrail ve ABD’ye meydan okuması ve sonrasında bu vahim suikastın gerçekleşmesi kuşkuları arttırıyor.

Bir diğer açmaz ise, İran yönetiminden çelişkili açıklamaların yapılmasıdır. Bu çelişkili açıklamaların bir izahı olmalıdır. Reisi bir iç çekişme sonucu mu, yoksa dış güçlerin girişimi sonucu mu suikasta uğradığı ayrıca cevap arayan bir başka tartışma konusu. Bu korkunç olayın en vahim tarafı, nasıl olur da bir ülkenin Cumhurbaşkanı havada korunaksız ve başka hava araçlarıyla desteksiz olarak havadan uçuşa ikna edilmesidir.

Birçok çelişki ve şeytani akılla örülü bu suikast sonrası arama tarama çalışmaların aksatılarak ya da helikopterin iniş yaptığı yerin bilinçli olarak koordinatlarının gizlenmesi bize merhum Muhsin Yazıcıoğlu suikastını hatırlatıyor. Her şeytani akılın bir hesabı vardır ama, Allah’ın bambaşka hesabı var. Rabbim Reisi’ye ve beraberindekilere yardım eylesin. Biliyoruz ki, yumurtaya can veren rabbimiz Reisi’yi de koruyacaktır.

YÖNETİCİ Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kayseri’de Suriyeli tacizci provokasyonu sonrası sokaklar karıştı

Kayseri Danişmentgazi Mahallesinde 6 yaşındaki bir çocuğa Suriye uyruklu şahsın tacizde bulunduğu iddiasıyla mahalle sakinleri …

Bir Cevap Yazın