Uykusuz geceler yaşayan Adana sivrisinek nöbetinde!

Bir başkadır Adana şehri. Hem doğasıyla hem de komik olaylarıyla hiç gündemden düşmüyor. En son olarak da sinek ısırığından bıkanlar dayanamayıp “Zeydan seçildi, sinekler bayram ediyor” kısa metrajlı video ile gündem oldular.

Bir zamlar hava sıcaklığının artmasıyla güneşe kızıp ateş eden iki kafadarın tutuklanmasından sonra şimdilerde de Adana’da sıcakların bastırmasıyla il ve ilçeler genelinde sivrisinekle mücadelenin yetersiz kalmasından dolayı halk gecelerini uykusuz kalarak sivrisinek nöbetinde geçiriyor. Sivrisinekle mücadele konusunda yetersiz kalan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a mücadeleyi hatırlatmak için işi komediye döken bazı fenomenler, “Zeydan seçildi, sinekler bayram ediyor” kısa metrajlı video ile gündem oldular.

Sivrisinek kılığına giren komedyenlerin bu kısa metrajlı videosu birden hem siyasilerin hem de sosyal medya fenomenlerinin ilgi odağına oturdu. Umarız bu konuda yetersiz kaldığını anlayan adana Büyükşehir Belediye Başkanı daha fazla gecikmeden  Kurban bayramı gelmeden önce sivrisinekle mücadeleyi başlatır. Yani Adana’da sivrisinekler daha fazla bayram etmeden halk geceleri bayram yapar…

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kremlin duyurdu! Erdoğan-Putin Astana’da görüşecekler

Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip …

Bir Cevap Yazın