Kilis Zabıtası bir seyyar satıcı ile 2 çocuğu darp etti iddiası!

Kilis Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, bir seyyar satıcının terazisini zorla alarak satıcıyı darp etti. Satıcının yanındaki çocukların yaşadığı korku güvenlik kamerasına yansıdı.
Belediye zabıtaları seyyar satıcıların satış yapmaması için ellerinden geleni yapıyor. Ve ne yazık ki çoğu zaman da arbede yaşanıyor ve ekmek parasını kazanmak isteyen satıcılar mağdur olabiliyor.

Benzer bir örnek Kilis’te yaşandı.

Zorla terazisini aldılar

CHP’li Kilis Belediyesinde görev yapan zabıta ekipleri, mahalle arasında seyyar satıcılık yapan bir kişi ile 2 çocuğu kovaladı. Zabıta ekipleri, terazisini alarak kaçmaya çalışan seyyar satıcıyı arkasından koşarak yakaladı.

Ekipler, satıcıyı yere yatırarak zorla terazisini aldı. Bu esnada, satıcının yanındaki çocukların tuttuğu salatalık yüklü seyyar araba devrildi.

Çocukların yaşadığı korku güvenlik kamerasına yansıdı

Görüntülerde, zabıta ekiplerinin teraziyi almak için satıcıya müdahale ettiği ve çocukların bu sırada dehşete kapıldığı görüldü. Çocuklar, yaşanan olayın şiddeti karşısında donakaldı. Çevredeki vatandaşlar, zabıta ekiplerinin sert müdahalesine tepki göstererek güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri kısa sürede sosyal medyadan paylaştı.

Kilis Belediyesinden açıklama yok

Sosyal medyada gündem olan görüntülere dair Kilis Belediyesinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

UEFA’nın Skandal kararına MHP’den TFF’ye çağrı: Hollanda maçına çıkmayın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA’nın Merih Demiral’a verdiği cezayı eleştirerek “Merih evladımızın ve bütün …

Bir Cevap Yazın