Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 10 bölücü hain terörist öldürüldü

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde belirlenen 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Hem sınırda hem de sınır ötesinde başarılı operasyonlar yürüten Mehmetçik bunlara bir yenisini daha ekledi.

Irak’ın kuzeyinde 6 teröristin daha üstü çizildi

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Irak’ın ardından Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde de tespit edilen teröristler için harekete geçildi.

Suriye’nin kuzeyinde de 4 terörist öldürüldü

Burada da 4 PKK/YPG’li terörist öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde belirlediği 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi.”

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kayseri’de Suriyeli tacizci provokasyonu sonrası sokaklar karıştı

Kayseri Danişmentgazi Mahallesinde 6 yaşındaki bir çocuğa Suriye uyruklu şahsın tacizde bulunduğu iddiasıyla mahalle sakinleri …

Bir Cevap Yazın