Ciro Immobile, Beşiktaş’a çok yakın

Beşiktaş, İtalyan golcü Ciro Immobile’yi kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Siyah-beyazlıların önümüzdeki saatlerde transferi resmen açıklaması bekleniyor.
Transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak önce Gabriel Paulista’yı daha sonra ise Rafa Silva’yı renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, çalışmalar devam ediyor.

Giovanni van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda kadro yapılandırmasını sürdüren siyah-beyazlı takımda forvet transferinde sona gelindi.

Birçok kaynak, Beşiktaş’ın yıldız golcü Ciro Immobile’yi transfer etmeye çok yakın olduğunu duyurdu.

Son detaylar konuşuluyor

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre; siyah-beyazlı kulüp, golcü futbolcuyu Lazio’dan renklerine bağlamak için son detayları hallediyor.

Sözleşmesi 2 yıllık olacak

Ayrıca haberin detayında; 1.85’lik santrforun, Lazio’nun onayı ile 2 yıllık sözleşmeyi kabul ettiği aktarıldı.

İtalyan golcü, siyah-beyazlılardan senelik 6 milyon euro kazanacak.

Hüseyin Yücel, transferi bitirmek için İtalya’da

Bir diğer İtalyan gazeteci Di Marzio’nun haberine göre ise Beşiktaş, transferi 2-3 milyon euro bonservis bedeli ile bitirmek istiyor.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Immobile transferini tamamlamak için İtalya’ya gitti.

İtalya’da 4 kez gol kralı oldu

Kariyeri boyunca Serie A’da 4 kez gol kralı olan Ciro Immobile, geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıktı ve 11 kez ağları havalandırdı. Tecrübeli golcü bu maçlarda 1 asist kaydetti.

Lazio’ya 2016-2017 sezonunda imza atan Immobile, kariyerinde daha önce Sevilla, Torino, Borussia Dortmund, Juventus, Pescara, Grosseto ve AC Siena formalarını giydi.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakın ASAL’ın “muhalefetin adayı kim olmalı” anketinde kim çıktı?

ASAL Araştırma ve Danışmanlık Şirketi tarafından yapılan “Muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olmalı?” sorusunun yöneltildiği ankette …

Bir yanıt yazın