Bu ne yüzsüzlük? Ahmet Davutoğlu ve Ümit Özdağ bir araya geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı parti genel merkezinde ağırladı. Davutoğlu seçim sürecinde Özdağ’a yönelik “Mossad ajanı” ithamlarında bulunmuş, ikili mahkemelik olmuştu.
Siyasette hareketli günler yaşanıyor. 31 Mart seçimlerinden sonra girilen yeni dönemde, siyasi partiler ve liderler arasında süren diyaloglar devam ediyor. Bu kapsamda Ankara’da sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

Davutoğlu, Özdağ ile görüştü

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüştü.

Görüşme basına kapalı gerçekleşti

Görüşme, Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde basına kapalı bir şekilde gerçekleşti. Görüşmede, son dönemde artan Suriyeli sığınmacı karşıtı olayların görüşüldüğü ifade edildi.

Birbirlerine ağır sözler söylemişlerdi

İki lider, özellikle seçim döneminde birbirleri hakkında söyledikleri ithamlarla hafızalarda yer alıyor.

“Mossad ajanı”

Ahmet Davutoğlu, 11 Ekim 2023 günü Saadet ve Gelecek Partilerinin TBMM grup toplantısındaki konuşmasında, “Bir provokatör, Türkiye’de halkı birbirine kışkırtmak için her türlü argümanı kullanan ve kendisinin Mossad’dan eğitim aldığını Mossad’la ilişkileri olduğunu da itiraf eden o provokatörlere sesleniyorum.” sözleriyle Ümit Özdağ’ı hedef almıştı.

“Mahkeme bitince bütün şerefsizlerin çenesi kapanacak”

Davutoğlu’nun imasının ardından Ümit Özdağ “Ahmet Bey, sizinle mahkemede hesaplaşacağız. Bakalım Haziran-Kasım 2015 arası konusunda yaptığınız gibi kıvıracak mısınız? Mahkeme bitince bütün şerefsizlerin çenesi kapanacak.” paylaşımını yapmıştı.

Mahkemelik oldular

Daha sonra Ümit Özdağ, kendisine “Mossad ajanı” imasında bulunan Ahmet Davutoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Davutoğlu, ilk duruşmasında Özdağ’ı kastetmediğini, ajan demenin de suç olmadığını söyleyerek kendisini savundu.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İnanalım mı? Meta: Yanlışlıkla sildik

Reuters’a konuşan bir Meta yetkilisi, Malezya Başbakanı Enver İbrahim’in Heniyye paylaşımının yanlışlıkla silindiğini söyledi. Milyonlarca …

Bir yanıt yazın