Sahnede gözyaşlarına boğulan İbrahim Tatlıses kalbinden ameliyat olacak!

Hayranlarıyla Harbiye’de buluşan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kalp ameliyatına gireceğini söyledi. Seyircilerden helallik isteyen Tatlıses o anlarda gözyaşlarına boğuldu.

‘İmparator’ lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından vurulmasının ardından çok sayıda operasyon geçirmişti. Tatlıses, bir kez daha ameliyat masasına yatmaya hazırlanıyor. Ünlü türkücü, geçtiğimiz akşam Harbiye Açık Hava konserinde hayranlarıyla buluştu.

Kalp kapakçığı ameliyatı olacak

Tatlıses konserinde, kalp kapakçığı ameliyatına gireceğini söyledi. İbrahim Tatlıses, “Kalp kapakçığım değişecek, hakkınızı helal edin dualarınızı eksik etmeyin.” ifadelerini kullandı. Duygusal anlar yaşayan Tatlıses, o esnada gözyaşlarına boğuldu.

Helallik istedi, gözyaşlarına boğuldu

Açıklama yaparken gözyaşlarını tutamayan Tatlıses, seyircilerden helallik de istedi. Tatlıses, son olarak “Ameliyattan kalkamazsam şarkılarımı dinleyin.” dedi.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İnanalım mı? Meta: Yanlışlıkla sildik

Reuters’a konuşan bir Meta yetkilisi, Malezya Başbakanı Enver İbrahim’in Heniyye paylaşımının yanlışlıkla silindiğini söyledi. Milyonlarca …

Bir yanıt yazın