Futbol dünyasını tokatlayan tokatlayana!

Yüksek kar vaadiyle 10 kişiyi 300 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen, intihar girişiminde bulunup sonrasında psikiyatri servisine yatırılan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö., gözaltına alındıktan sonra bugün çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Futbol dünyasının ünlü isimlerini yüksek kar vaadiyle dolandırdığı suçlamasıyla tutuklanan Seçil Erzan vakasının bir benzeri, İzmir’de yaşamıştı.

Denizbank Bornova Şube Müdürü ve aynı zamanda da Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapı Şube Başkanı Hatice Ö., iddiaya göre 2’si kulüp yöneticisi toplam 5 kişiden yüksek kar vaadiyle para toplamıştı.

Polisler harekete geçti

Olayla ilgili Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesindeki Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, banka şubesine gelmiş ve yapılan aramalar sonucu dijital materyallere el konuldu.

Yine Karşıyaka’daki döviz bürosu, döviz bürosu üzerindeki iş yeri, döviz bürosu sahibi S.Ç. ve Şube Müdürü Hatice Ö.’nün ikametlerinde de eş zamanlı olarak aramalar yapıldı.

Gözaltına alındı

Ekipler, bankanın şube çalışanlarından E.Y. ve A.A. isimli şüphelileri de ifadelerinin alınması için gözaltına alındı.

Aşırı ilaç içerek intihara teşebbüs eden Hatice Ö. ise İzmir Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Psikiyatri servisine yatırıldı

Psikiyatri servisine sevk edilen Hatice Ö.’nün yemek yemeyi reddettiği öğrenildi.

Doktorları, şahsın ifade veremeyecek durumda olduğunu polis ekiplerine bildirirken, yapılacak değerlendirmelerin sonucunda kararın verileceği vurgulandı.

“Mağdurların paralarını da hep bir önceki mağdurun taleplerini karşılamak için kullandım”

Hastanede tedavisi süren Hatice Ö’nün, doktorların uygun görmesi üzerine ifadesi alındı.

Neden bu yola başvurduğunu anlatan Hatice Ö., “Borçlarım vardı, çıkmaza girdim. Ödemek için böyle bir yola başvurdum. Mağdurların paralarını da hep bir önceki mağdurun taleplerini karşılamak için kullandım. Faiz ve dolar kurundaki dalgalanmalardan dolayı işin içinden çıkamadım. Çırpındıkça daha da bataklığa saplandım. Yaptığım tüm işlemler bankacılık faaliyetleri çerçevesinde usulüne uygun yapılmıştır. Suçsuzum” dediği öğrenildi.

Denizbank Şube Müdürü tutuklandı

İzmir Şehir Hastanesi’nde gördüğü tedavinin ardından taburcu edilen Hatice Ö., bugün gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hatice Ö., ilk olarak sağlık kontrolü yapılmak üzere hastaneye getirildi.

Daha sonra ise adliyeye sevk edilen Hatice Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye’nin “Çelik Kubbe”si gururlandırıyor!

Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı’nda, yerli ve milli katmanlı hava savunma sistemleri ve tüm algılayıcı …

Bir yanıt yazın