“Türk askeri Kudüs’te” paylaşımı rekor kırdı!

Soykırım suçu işleyen İsrail’e karşı Erdoğan’ın, Karabağ ve Libya’daki müdahaleler üzerinden uyarıda bulunması sonrası, yapay zekayla hazırlanan “Türk askeri Kudüs’te” fotoğrafları, paylaşım rekoru kırdı.
İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’de başlattığı saldırılar bölgede soykırıma dönüştü.

Yoğun kara ve hava saldırılarıyla başta çocuklar olmak üzere binlerce masum sivilin hayatını kaybetmesine dünya ülkeleri gereken tepkiyi göstermezken; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleri dünya kamuoyunun gündemine oturdu.

Geçtiğimiz gün Rize’de konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’e karşı operasyon mesajı verdi.

Karabağ’a Libya’ya nasıl girdiysek…

Türkiye’nin müdahil olduğu ve savaşın seyrinin değiştiği Libya ve Karabağ üzerinden mesajını veren Erdoğan “Biz nasıl Karabağ’a girdiysek, nasıl Libya’ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım.” ifadelerini kullandı.

Paylaşım rekoru kıran fotoğraf

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri sonrası ise yapay zekayla hazırlanan, Türk askerinin postallarıyla Mescid-i Aksa önündeki fotoğraf, sosyal medyada en fazla paylaşılanlardan biri oldu.

İşte paylaşım rekoru kıran o kare;

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin cinayeti mercek altında! Narin, neden, nasıl öldürüldü?

Diyarbakır’da vahşice öldürülen Narin Güran cinayetinin nasıl ve neden işlendiğine dair birbirinden farklı senaryolar gündeme …

Bir yanıt yazın