Sigara paket başına yine 5 ₺ zamlandı!

Sigara fiyatlarında değişikliğe gidildi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna 5 TL’lik zam geldiğini duyurdu.
Sigara tiryakilerini üzecek bir gelişme yaşandı. Temmuz başında yapılan 3-4 TL’lik sigara zammına bir yenisi daha eklendi. Buna göre Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından bir sigara grubuna zam geldiğini açıkladı.

5 TL ZAM GELDİ

Dündar’ın duyurusuna göre sigara fiyatlarına paket başı 5 TL zam geldi. Böylelikle sigara grubunun en pahalı sigarası 77 TL; en ucuzu ise 69 lira oldu.

EN UCUZU 69 LİRA OLDU

Dündar, “Hayırlı olsun zam geldi. Paket başı 5 lira.” diye yazdı.  Öte yandan zamlı sigara fiyatlarının bugünden itibaren geçerli olacağı öğrenildi.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Almanya bugün kara denetimlerine başlıyor

Almanya’da düzensiz göçe karşı tüm kara sınırlarında uygulanacak denetimler, bugünden itibaren yürürlüğe girdi. Sınırlarında pasaport …

Bir yanıt yazın