CHP tatil dönüşü “ekonomi gündemiyle” sahaya inecek!

CHP kurulan vekil ekibiyle il il Türkiye’yi gezerek ekonomik sorunlarını yerinde dinlemek ve ekonomide yaşanan sorunlara karşı çözüm önerilerini anlatmak için yeni bir çalışma başlatıyor.

CHP’de yaşanan değişim sürecinden sonra Genel Başkan Özgür Özel, gölge bakanlıklar oluşturdu. CHP’nin bu gölge bakanları, kurdukları ekiplerle çalışmalar yürütüyor. Söz konusu çalışmalara ekonomi de eklenecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe’nin de aralarında olduğu CHP’nin ekonomi kurmayları, yeni bir çalışmaya başlıyor.

İL İL TÜRKİYE’Yİ DOLAŞACAKLAR

Buna göre, yeni yasama dönemi ile birlikte CHP kurmayları, Türkiye’yi il il dolaşmaya ve yurttaşın sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm önerilerini anlatmaya başlayacak. Bu kapsamlı yurt gezileri için bir yol haritasının hazırlandığını, ayrıntılar üzerinde çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

EKONOMİDE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATACAKLAR

CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre; ekonomi gezilerinde vatandaşın geçim sorunları dinlenecek. Meslek birlikleri ile odalar da ziyaret edilecek. CHP iktidara geldiğinde ekonomide neler yapılacağı ve var olan sorunlara yönelik çözüm önerileriyle birlikte vatandaşlara anlatılacak.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin’in ölümü sonrasında Türkiye idam cezasının geri getirilmesini istiyor

Narin Güran’ın ölümüyle hafızlarda yer alan toplumsal acılara neden olan birçok cinayet akıllara gelirken, idam …

Bir yanıt yazın