Katil İsrail Başbakanı Netanyahu’ya suikast yapılacak iddiası!

İran’ın İsrail Başbakanı Netanyahu’yu makam odasının penceresinden görüntülediği ve katili bir suikast sonucu öldüreceği iddiası gündeme bomba gibi düştüğü bildiriliyor.

Bu iddia üzerine İsrail Başbakanı Netanyahu’nun çelik yelek giydiği, kaldığı yere varana kadar gizlediği, sığınakta yapılan durum değerlendirme toplantısında bile  herkesin didik didik arandığı öne sürülüyor. İran’ın İsmail Haneyye’nin katledilmesinden buna fazla ses çıkarmadan Hizbullah vasıtasıyla çalışma ofisindeki fotoğrafı servis ederken, “Natanyahu.. Gücümüzü test etme!” mesajını ilettiği iddia edildi.

Öte yandan savaşın bölgesel bir savaşa dönüşmemesi için ABD’nin de İran’a telkinlerde bulunduğu, Biden’ın gözden çıkardığı söz dinlemeyen Netanyahu’yu da pusuya düşüreceği iddia ediliyor. İran’ın da karşılık vermesi bu sebeple uzatıldığı, fırsat kollandığı öne sürülüyor.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kuzey Irak’ta 21 terör hedefi imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatı ile Metina, Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerinde …

Bir yanıt yazın