Polatlı’daki kazayla ilgili olarak 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını ve bir Cumhuriyet Başsavcıvekili koordinesinde 3 Cumhuriyet Savcısı’nın görevlendirildiğini açıkladı.
Başkent Ankara, güne korkunç bir kaza haberiyle uyandı.

Sabaha karşı Ankara’dan Polatlı’ya seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü, korkunç bir kazaya neden oldu. Olukpınar köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen nedenle yoldan çıkarak köprü ayaklarına çarptı.

11 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada otobüste bulunan 11 kişi hayatını kaybederken 25 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüste sıkışanları kurtardı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Kazanın meydana geldiği güzergah trafiğe kapatıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşananların ardından bölgede çalışmalar sürerken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan kazaya ilişkin bir duyuru geldi. Bakan Tunç, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı. Tunç, ayrıca soruşturma için 3 savcının görevlendirildiğini de aktardı.

Yılmaz Tunç’un açıklaması şu şekilde: “Ankara’nın Polatlı ilçesi yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yüreğimizi yakan kazayla ilgili Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, bir Cumhuriyet Başsavcıvekili koordinesinde 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.”

 

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin’in ölümü sonrasında Türkiye idam cezasının geri getirilmesini istiyor

Narin Güran’ın ölümüyle hafızlarda yer alan toplumsal acılara neden olan birçok cinayet akıllara gelirken, idam …

Bir yanıt yazın