TPAO Arama Daire Başkanı, kalp krizinden öldü!

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde konakladığı otelin odasında ölü bulundu. Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun hayatının kaybettiği bildirildi.

Üst düzey yönetici Sadioğlu’nun, görev için Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunduğu sırada kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Görev için dün gittiği Yüksekova’da İpekyolu Caddesi’ndeki otelde konaklayan Sadioğlu’nun, kahvaltıya inmediğini fark eden arkadaşları, haber alamayınca otel çalışanlarından yardım istedi.

KALDIĞI OTELDE KAHVALTIYA GELMEYİNCE VEFAT ETTİĞİ ANLAŞILDI

Görevlilerin yardımıyla kapıyı açarak içeri giren arkadaşları, 53 yaşındaki Sadioğlu’nu yerde hareketsiz halde buldu.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Sadioğlu’nun yaşamını yitirdiği belirledi. Sadioğlu’nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ARAMA DAİRE BAŞKANLIĞI’NA GİDEN YOLDA BÜYÜK BİR EMEK VAR

Sadioğlu’nun TPOA’da daha önce Keşif Departmanı Müdürü, Teknik Danışman, Keşif Departmanı Müdür Yardımcısı, Müdür, Kıdemli Petrofizikçi, Petrol Fizikçisi, Proje Jeoloğu ve Operasyon Jeoloğu olarak görev yaptığı ve bugünkü görevine gelene kadar 2001 yılından bu yana büyük emek vererek çalıştığı görülüyor.

Ankara Üniversitesi’nden mezun Bülent Sadioğlu’nun; Ankara’daki görevine gelmeden önce, Doğu Anadolu Projesi’ne yoğunlaştığı, Batman Diyarbakır Projesi’nde aktif rol oynadığı ve Adıyaman Bölge Jeoloji Müdürlüğü’nde kuyu operasyonlarında yer aldığı biliniyor.

ALPARSLAN BAYRAKTAR TAZİYE YAYINLADI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından Sadioğlu’nun vefatıyla ilgili taziye mesajı yayınlayarak söyle dedi:

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanımız Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun geçirdiği kalp krizi sonucu vefatından dolayı derin bir üzüntü duydum. Çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.

KEŞİFLERDEN DUYDUĞU MENNUNİYETİ PAYLAŞIMLARINA YANSIYOR

Bülent Sadioğlu’nun sosyal medya hesaplarında enerji alanındaki başarıları büyük bir coşku ile paylaştığı ve duyduğu heyecanı gizleyemediği görülüyor.

Bunlardan bazıları:

TPAO tarihindeki en önemli keşiflerden birini gerçekleştirmiş olmak çok gurur ve onur verici, emeği geçen tüm TPAO ve TPİC çalışma arkadaşlarımı bir kez daha tebrik ediyorum, nice keşiflere inşallah. Bakan Bayraktar’ın Gabar’da Şehit Esma Çevik üretim sahasını ziyareti de Sadioğlu’nun paylaşımlarının içinde yer aldı.

TPAO’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ise “Acı Kaybımız” diyerek, şu taziye mesajını yayınladı: Ülkemize ve ortaklığımıza kattığı değerlerle ismi daima gururla anılacak olan Arama Daire Başkanımız Sayın Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve tüm çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz.

BOTAŞ’TAN MESAJ

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) de taziyede bulunan kurumlar arasında yer alarak, “Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiğini öğrendiğimiz Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Sayın Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’na Allah’tan rahmet, Sadioğlu ve TPAO Ailesine başsağlığı diliyoruz.” mesajı yayınladı.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin’in ölümü sonrasında Türkiye idam cezasının geri getirilmesini istiyor

Narin Güran’ın ölümüyle hafızlarda yer alan toplumsal acılara neden olan birçok cinayet akıllara gelirken, idam …

Bir yanıt yazın