Katil kendi kendini mi vurdu? İsrail’in kalbi Tel Aviv’de patlama!

Gelen son dakika haberine göre, İsrail’in Tel Aviv kentinde bir aracın patlaması sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Patlamanın sebebiyse henüz bilinmiyor. İsrail alarma geçerken patlama yerinde incelemeler sürüyor.
Son dakika haberi… İsrail basını, İsrail’in başkenti Tel Aviv’in kalbinde akşam saatlerinde büyük bir patlamanın olduğu bildirdi.

Kamyonun patladığı olayda 50 yaşındaki bir adamın olay yerinde öldüğü ifade edildi. İsrail olası bir saldırı ihtimaline karşı alarma geçerken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İsrail İç Güvenlik Teşkilatı Şin-Bet’in de (Şabak) yer aldığı soruşturmada ve milliyetçi bir saldırı ihtimalinin de göz ardı edilmediği vurgulandı.

Ölen kişinin kimliğinin tanınmaz halde olduğu belirtilirken, güvenlik birimleri büyük bir saldırının önlendiğini öne sürdü.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda can pazarı: 3 ölü 8 yaralı var

Adana’nın Ceyhan ilçesinde tır ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 3 kişi öldüğü 8 kişinin de …

Bir yanıt yazın