Fenerbahçe, 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu!

Fenerbahçe, Göztepe maçında yaşanan olaylarla ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.
Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya gelmişti.

Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan müsabakada kazanan çıkmadı ve maç 2-2’lik eşitlikle sona ermişti.

İKİNCİ YARININ BAŞINDA SAHA KARIŞTI

İlk yarısını sarı-lacivertlilerin 2-0 önde kapattığı müsabakanın ikinci yarısının ilk dakikalarında saha karışmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tribüne giremeyen sarı-lacivertli taraftarlarına destek olmak amacıyla deplasman tribününe gitmişti.

YABANCI MADDELER ATILDI

Güvenlik önlemleri altında tribünden ayrılarak oyuncuların çıkış tüneline hareket eden Başkan Koç’a tribünlerden şişe ve yabancı maddeler atılmıştı.

ARBEDE YAŞANDI

Bir şişenin isabet etmesi ve görevlilerden Fatih Özkan’ın itmesiyle Ali Koç yerde kalırken, daha sonra ev sahibi kulüp görevlileri ile Ali Koç ve korumaları arasında arbede yaşanmıştı.

Hakem Kadir Sağlam bu sırada oyunu durdururken, Başkan Koç’un sahadan çıkmasıyla karşılaşma kaldığı yerden devam etmişti.

FENERBAHÇE, AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise PFDK, iki takıma da ceza yağdırırken Fenerbahçe’den yeni bir açıklama geldi.  Sarı-lacivertliler, yaşanan olaylar sonrasında 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

“54 KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU YAPILMIŞTIR”

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

Açıklama

Futbol Takımımızın, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynadığı müsabakanın öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan tüm olaylar çerçevesinde Kulübümüz ve Başkanımız tarafından 54 kişi hakkında suç duyurusu yapılmıştır.

Bu suç duyuruları çerçevesinde bazı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulanırken bir kısım şüphelilere ise 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmış ve tedbir kararları uygulanmıştır.

Konu ile ilgili ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde de görüşmeler dikkatle yapılmakta ve süreç takip edilmektedir.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin Güran cinayetinde 2 kişi daha gözaltına alındı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan sonra cinayete kurban gittiği anlaşılan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasının genişletilmesiyle, …

Bir yanıt yazın