Cübbeli Ahmet Hoca’dan şok açıklama: Bana saldırı MOSAD ile CİA projesi

Bir sohbet çıkışı kendisine yönelik saldırı girişimi hakkında konuşan Cübbeli Ahmet, saldırının MOSSAD ve CIA’nın projesi olduğunu söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca, 7 Eylül’de İstanbul’da saldırıya uğradı. İkitelli’deki bir sohbet çıkışında kalabalığın arasından geçerken cübbeli ve sakallı bir şahıs, Cübbeli’nin boğazını sıktı.  Etkisiz hale getirilen saldırgan polise teslim edilirken Cübbeli, Lalegül TV Özel Yayını’na katılarak konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

“MOSSAD VE CIA PROJESİ”

Kendileri üzerinden Nakşibendi tarikatının radikalleştirmeye çalışıldığına dikkat çeken Cübbeli Ahmet, şöyle konuştu:

“Dış güçler, İsmailağa’yı ılımlandırmak, şeriat bakımından taviz; İBDA-C’yle de terörize etmek istiyorlar. Bu FETÖ’nün projesi ama FETÖ’nün kendi projesi olmaz. MOSSAD ve CIA’nın projesi. Dediler ki ‘Nakşilerden bir grubu radikalleştirmemiz lazım’. Menzil’den buna yol bulamadılar, Erenköy cemaatinden buna yol bulamadılar, İskenderpaşa cemaatinden buna yol bulamadılar. Ama şu anda görüyoruz ki ana avrat sövenler İsmailağa’da hocaefendiler.

“GEZME MESAJI VERDİLER”

Gezmemen lazım diye mesaj verdiler. Gırtlağına değdik dediler. Ben de ‘Daha çok gezmem lazım’ diye mesaj aldım bu işten. Ki benim ihvanın ayağına gitmem diğerlerini rahatsız etti. 50 senedir dalmayan şimdi niye daldı? Bize yapılan bu hareket, bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.”

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Pezeşkiyan: Ahlak polisi başı açık İran kadınlarını artık rahatsız etmeyecek

İran’ın yeni Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ahlak polisinin kadınları başörtü zorunluluğu konusunda bundan sonra rahatsız etmeyeceğini …

Bir yanıt yazın