Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda can pazarı: 3 ölü 8 yaralı var

Adana’nın Ceyhan ilçesinde tır ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 3 kişi öldüğü 8 kişinin de yaralandığı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

alınan bilgilere göre, can pazarının yaşandığı kaza Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda  meydana geldi.
Sürücülerinin kimlikleri henüz tespit edilemeyen 01 ALJ 044 plakalı tır ile 31 C 7065 plakalı servis minibüsü, Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda çarpıştı.

Can pazarının yaşandığı Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Yaralanan 8 kişinin içinde ağır yaralıların da olduğu bildirildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, yaralıların Ceyhan Devlet hastanesi ile çevredeki en yakın hastanelere kaldırıldığı olayla ilgili kapsamlı tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Yurtta sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşecek

Yurt genelinde mevsim normallerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru düşecek ve bugünden itibaren yurt genelinde …

Bir yanıt yazın