Geberdi geberecek! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in son hali balon gibi!

FETÖ yayın organı Herkül, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in son görüntülerini paylaştı. Paylaşılan görüntülerde Gülen’in bakışlarındaki donukluktan demans yani bunama hastalığının iyice ilerlediği anlaşılıyor.
Fetullahçı Terör Örgütü’nde (FETÖ) iç çatışma sürüyor…

15 Temmuz’da kanlı bir darbe girişimiyle Türkiye’de yönetimi ele geçirmeye çalışan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, milletten yediği tokadın ardından büyük sıkıntı içerisinde. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in son hali ortaya çıktı.

SON GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

1999’dan bu yana kaldığı örgüt merkezinden kaçırıldığı iddiası sonrası örgütün yayın organı, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in son görüntülerini paylaştı. Bir araba içerisinde şoförü ile beraber görüntülenen Fetullah Gülen’in siyah kazak giydiği ve gözlerinin şiş olduğu görüldü. Gülen’in bakışlarındaki donukluktan demans yani bunama hastalığının iyice ilerlediği anlaşılıyor.

ÖRGÜTTE İÇ HESAPLAŞMA YAŞANIYOR

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, geçen aylarda FETÖ içindeki kavgayı ifşa etmiş ve örgütün Pensilvanya kampından çektiği video ile FETÖ elebaşının Pensilvanya’daki FETÖ kampından kaçırıldığını söylemişti.

Ebuseleme Gülen, FETÖ elebaşı Gülen öldükten sonra yerine geçeceği söylenen Mustafa Özcan ekibinin Pensilvanya kampının her yerine dinleme cihazları yerleştirdiğini ve bu sebeple Gülen’in “Uzun Cevdet” lakaplı Cevdet Türkyolu tarafından kaçırıldığını açıklamıştı.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Yurtta sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşecek

Yurt genelinde mevsim normallerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru düşecek ve bugünden itibaren yurt genelinde …

Bir yanıt yazın