İntihar eden fenomen Kübra Aykut’un sevgilisi avukattan “Bırakıp gittin” paylaşımı

Evinin 5. katından düşerek hayatını kaybeden Kübra Aykut’un sevgilisi Avukat Enes Çetinkaya geçtiğimiz saatlerde sevgilisiyle ilgili ilk paylaşımlarını yaptı.
Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya’nın sevgilisi olan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, evinin 5. katından düşerek hayatını kaybetti.

Aykut’un cenaze töreninde teyzesi, “Sanırım olaydan bir gün önce çocukla ayrılmışlar. Ertesi gün de bu olay yaşanıyor.” diyerek Çetinkaya’yı işaret etti. Tam bunun üzerine de Çetinkaya’dan dikkat çeken sosyal medya paylaşımı geldi.

“BIRAKIP GİTTİN”

Enes Çetinkaya, Kübra Aykut defnedildikten sonra yaptığı paylaşımda fotoğraflarını paylaşarak “Bırakıp gittin…” notunu yazdı.

Hemen sonra bir paylaşım daha yapan Çetinkaya, bu paylaşımında ise eski bir videolarını paylaştı ve “Üzmeyeceğim seni gitmeyeceğim demiştin” diye yazdı.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Avukatlık asgari ücret tarifesi belirlendi

Avukatlara hukuki yardımlar, davalar, yürütülecek iş ve işlemler karşılığında ödenecek yeni ücretlere yüzde 55 ila …

Bir yanıt yazın