Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın’a silahlı saldırı

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın, YouTube’da yaptığı program çıkışında silahlı saldırıya uğradı.
Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, YouTube’da bir kanalda yaptığı programın çıkışında silahlı saldırıya uğradığını açıkladı.

“SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE”

Akın sosyal medya hesabından, saldırıdan sonra ayağından yaralanmış bir şekilde yerde yattığı anı paylaştı. Akın’a 3 el ateş edildiği öğrenilirken motorlu saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçtı. Akın paylaşımında, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastaneye kaldırılan Serhat Akın’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı konu hakkında soruşturma başlattı.

FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz.”

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların zirvesinde!

TCMB’nin 27 Eylül haftasına ait para ve banka istatistikleri yayınlandı. Rezervler artışına bu hafta da …

Bir yanıt yazın