Victor Osimhen 3 maçta 4 gole katkı sağladı

Victor Osimhen, Galatasaray formasıyla ilk golünü Kasımpaşa’ya atarken, Süper Lig’de çıktığı ilk 3 maçta 4 gole katkı sağlayarak, Ağustos 2017’de Bafetimbi Gomis’ten bu yana bunu başaran ilk sarı-kırmızılı oyuncu oldu.

Süper Lig’de 7. hafta maçında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı. Sarı-kırmızılılar ilk yarıyı 3-0’lık üstünlükle tamamlarken Kasımpaşa, ikinci yarıda ortaya koyduğu oyunla maçı 3-3’e getirdi ve iki takım da puanları paylaştı.

GOL ORUCUNU BOZARAK 7 YIL SONRA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Karşılaşmanın 20. ve 28. dakikalarında ilk golleriyle ağları sarsan Victor Osimhen, gol orucunu bozmuş oldu. Osimhen attığı gollerle aynı zamanda 7 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi. Nijeryalı forvet, Ağustos 2017’de Bafetimbi Gomis’in ardından Galatasaray formasıyla Süper Lig’de çıktığı ilk 3 maçta 4 gole doğrudan katkı sunan ilk isim oldu.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Gaziantep FK’yı 3 golle geçen Aslan, Sarı Kanaryayı avlamaya hazırlanıyor!

Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray sahasında Gaziantep FK’yı 3-1’lik skorla mağlup etti. Süper …

Bir yanıt yazın