Amerika’nın dev bankası çöktü, darısı ABD devletine!

Amerika’da Bank of America Bankası’nda hesabı olan müşteriler mobil uygulamaya ve ATM sistemine erişim sorunu yaşıyor. Ülkedeki bazı vatandaşlar ise hesap bakiyelerini sıfır olarak gördüklerini iddia etti.
ABD’nin dev bankası Bank of America’da yaşanan aksaklık ülkeyi karıştırdı.

Downdetector verilerine göre, kullanıcılar, Bank of America’nın çevrim içi ve mobil bankacılık ile ATM hizmetleriyle ilgili yerel saatle 12.30 (TSİ 19.30) itibarıyla sorun yaşadıklarını bildirmeye başladı.

HESAP BAKİYELERİ SIFIR

Sosyal medya üzerinden de şikayetlerini dile getiren kullanıcılardan bazıları hesaplarına giriş yapamadığını, bazı müşteriler ise hesap bakiyelerini sıfır olarak gördüklerini kaydetti.

BANKADAN AÇIKLAMA: BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇÖZÜLDÜ

Bank of America, yaptığı açıklamada, “bazı müşterilerin bugün hesaplarına ve bakiye bilgilerine erişimde sorun yaşadığını” kabul etti.

Bank of America, “Bu sorunlar ele alınıyor ve büyük ölçüde çözüldü.” dedi.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’ın İsrail’i vurması piyasaları tedirgin etti!

İran’ın İsrail’i füze ile vurmasının yarattığı tedirginlik yatırımcıları “güvenli limanlara” yöneltti. Ons altın yükselişle birlikte …

Bir yanıt yazın