İstanbul’da kasap dehşeti! İki kadını öldürüp surlardan atlayarak intihar etti

Fatih’te, madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, iki kadını vahşice katlederek vücutlarını parçaladı. Kadınlardan birinin kafasını kesip yola fırlatan şahıs ardından da kendini surlardan attı.
Fatih ilçesinde madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 19 yaşındaki Semih Çelik, yarım saat arayla iki kadını katletti.

KASAP OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Edirnekapı surlarda öldürdüğü kadınları parçalayan ve kasap olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Semih Çelik, kadınlardan birinin kafasını sokağa fırlattı.

KADININ KAFASINI KOPARIP SOKAĞA ATTI

O sırada önlerine düşen kesik başı gören vatandaşlar adeta dehşete düştü.

Surlarda bekleyen saldırgan, bir anda kendini yüksek surlardan aşağı attı.

POLİS EKİPLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemleri aldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği, yaşanan olayla ilgili açıklama metni paylaştı.

İstanbul Valiliği’nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 04.10.2024 tarihinde Fatih içesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayı ile ilgili olarak;

Yapılan çalışmalarda; S.Ç.(19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H.(19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U.(19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Konuyla ilgili açılan soruşturma sürüyor.

AKIL HASTANESİNDE YATMIŞ

Elde edilen bilgilere göre, mesleği kasaplık olan şüphelinin akıl hastalığı nedeniyle bu yıl içerisinde 5 kez hastanede tedavi gördüğü, hakkında 2 kez kayıp ihbarı verildiği, 1 kez intihara teşebbüs ettiğine dair kayıt olduğu belirlendi.

CİNAYETTEN ÖNCE PARÇALANMIŞ CESET ÇİZMİŞ

Bu arada, şüphelinin ilk cinayeti işlediği evde polis ekiplerince detaylı inceleme yapıldı. Maktul A.H’nın cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, şüphelinin babasının ifadesine başvuruldu. Baba, oğlunun daha önce psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğünü söyledi.

Öte yandan, evde yapılan aramalarda, şüphelinin odasından maktul İ.U’nun parçalanmış cesedine uygun kara kalem çizim çalışması ele geçirildi. Şüphelinin cinayetleri neden işlediğine dair henüz bir bulguya rastlanmazken, öldürülen iki kızın da öğrenci olduğu belirlendi.

YAYIN YASAĞI KARARI VERİLDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, başlattığı soruşturma kapsamında İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliğine yazı yazarak yayın yasağı kararı alınmasını talep etti.

Savcılığın talep yazısında, “medyada yer alan yayınlarda, toplum sağlığı ve ahlakı ile kamu düzeninin bozulması riskinin meydana geldiği” savunuldu.

Soruşturma tamamlanıncaya kadar yayın yasağı kararı alınması istenen yazıda, suç işlenmesinin önlenmesi, kamu düzeninin ve genel sağlığın korunması amacıyla konuyla ilgili internet ortamında yer alan haberlere erişimin engellenmesi kararı verilmesi de talep edildi.

Talebi değerlendiren hakimlik, Basın Kanunu’nun ilgili maddesi gereğince, soruşturma tamamlanıncaya kadar yayın yasağı verilmesine, konuyla ilgili internet ortamındaki haberlerin içeriklerinin çıkarılmasına ve erişim engeli kararı alınmasına karar verdi.

Hakimlik, kararın Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığına gönderilmesine ve en geç 4 saat içinde yerine getirilmesine hükmetti.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Cuma hutbesini okuyan Hamaney: Bu sefer Siyonist rejimi vurmuş gibi yapmayız

5 yıl sonra ilk kez vaaz veren Hamaney, İsrail’i gerekirse yeniden vuracaklarını söyledi ve “Siyonist …

Bir yanıt yazın