Türkiye, “Soykırıma İsyan Filistin’e Destek Yürüyüşü” için meydanlarda!

Türkiye’de 60’tan fazla şehirde, Filistin için destek yürüyüşleri gerçekleştirildi. Ellerinde hem Filistin hem de Türk bayraklarını taşıyan vatandaşlar, İsrail’e lanet Filistin’e de destek sloganları attı.

İsrail, 7 Ekim 2023 yılında Gazze’yi işgal etmeye ve bomba yağdırmaya başladı.Tam 1 yıldır aralıksız bir şekilde Gazze’ye saldırılar düzenleyen İsrail, 41 binden fazla masumu öldürdü ve 100 bine yakın kişiyi de yaraladı. Gazze’ye yönelik saldırılar durmazken, en yüksek tepki ve ses ise Türkiye’den geliyor.

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türk halkı, her platformda Gazze’deki masumların haklarını savunuyor. İsrail’in zalimliği sürerken, bugün ise Türkiye genelinde Filistin’e destek yürüyüşleri düzenlendi.

TÜRKİYE FİLİSTİN İÇİN YÜRÜYOR

Gazze’de 365 gündür devam eden soykırımın yıl dönümü dolayısıyla başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere 60 şehirde yürüyüş düzenlendi.

Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen “Soykırıma İsyan Filistin’e Destek Yürüyüşü” kapsamında, İsrail’in zalimliğine dikkat çekiliyor. İsrail aleyhine sloganlar atılırken, Filistin’e ise destek mesajları gönderildi.

“GAZZE 365 GÜNDÜR DİRENİYOR”

Düzenlenen yürüyüşte, “Gazze 365 gündür direniyor” ve “Sabır, savaş, zafer” sloganları atıldı.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hatay’da ölüme yolculuk!

Kentte trafikte motosikletin üzerine yatarak yolculuk yapan şahıs, diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. …

Bir yanıt yazın