Halk TV’den İsrail medyası gibi suçlama: Gazze’de soykırımı Hamas başlattı

Halk TV spikeri Ekrem Açıkel, İsrail’in bir yıldır bombalar yağdırdığı Gazze’de ölen masumları görmedi. Açıkel aksine, İsrailli vatandaşların hayatını kaybettiğini söyledi.

İsrail, Gazze’de 7 Ekim 2023 tarihinden beri masumları öldürüyor. Bugün İsrail’in yaptığı katliamların üzerinden tam bir yıl geçti. İsrail’in saldırıları nedeniyle Gazze’de 41 binden fazla kişi ölürken Halk TV spikeri Ekrem Açıkel, tepki çeken ifadelere imza attı.

HAMAS’I SUÇLADI, MEB’E TEPKİ GÖSTERDİ

Halk TV spikeri Ekrem Açıkel, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 7 Ekim’in yıl dönümünde okullarda düzenlenecek Gazze etkinlikleri ile ilgili yazı göndermesine tepki gösterdi. Açıkel, Hamas’ın 7 Ekim’de saldırarak binden fazla İsrailliyi öldürdüğünü iddia etti.

“BİNİN ÜZERİNDE İSRAİLLİ HAYATINI KAYBETTİ”

Açıkel şu ifadeleri kullandı; 7 Ekim. 1 yıl öncesine zamanı sarınız. Yani 7 Ekim sabahına 2023’e gidiniz. Ne oldu o gün? Bu süreci başlatan saldırı. İzzettin Kassam Tugayları bir yanda. Bir yanda Hamas sınırı geçerek pek çok yöntemle İsrail’e saldırdı. Binin üzerinde İsrailli insan hayatını kaybetti. Sonraki süreç Gazze.

7 Ekim’in yıl dönümünde Türkiye’de ne olacak? İddialara göre bazı milli eğitim müdürlükleri okullara yazı yazmış; ‘Filistin İsrail protestosu gerçekleştirilecek. Öğretmenlerle birlikte çocuklar da yürüyüşlere katılsın.’ Doğru mu bunlar?

GAZZE’DE ACI TABLO…

Soykırımcı İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sonucunda ölü sayısı 41 bin 870’e ulaştı. 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden saldırılarda yaralı sayısı ise 96 bin 910’a yükseldi.

YÖNETİCİ Editör

Taraf Olmayan Habercilik Yapan Aybüke Türk Haber, dünyadaki bütün Türklerin gür sesi ve onların kulağı olacaktır. Habere Bozkurtça bakan ve değerlendiren Aybüke Türk Haber mazlumların da temsilcisi olmayı hedeflemiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

KPSS’siz 1.574 güvenlik görevlisi alınacak!

KPSS’siz güvenlik görevlisi alınacak. İŞKUR üzerinden en az lise mezunu olan 1574 güvenlik görevlisi alımına …

Bir yanıt yazın